Opleidingsschool

Opleidingsschool

De Biezen is een opleidingsschool: Dit betekent dat we een samenwerking hebben met Hogeschool Utrecht. Wij bieden diverse stageplaatsen aan en met plezier nodigen we studenten uit om bij ons op de werkplek te leren en ons team te komen versterken. Daarnaast hebben we ook plaatsen voor studenten van andere trajecten en eventueel andere Pedagogisch Academische scholen.

De begeleiding van studenten ligt in handen van geschoolde praktijkopleiders en de schoolopleider, die bekend zijn met het competentiegericht opleiden en begeleiden. De schoolopleider begeleidt en coacht zowel studenten als hun praktijkopleiders.

Informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid van stageplaatsen kan per mail worden verkregen bij de schoolopleider: Irene van den Hoogenband (i.vdhoogenband@kpoa.nl). Geef in het mailbericht duidelijk aan wat de vragen en wensen zijn. Vermeld het soort opleiding, welke fase, de gewenste bouw of groep, stagedag(en) en de periode waarvoor de stage gepland is. Met derde- en vierdejaars studenten voeren we een intakegesprek om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We krijgen regelmatig verzoeken voor een snuffelstage bij ons op school. Hiervoor is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Wil je stage komen lopen op De Biezen, dan moet je in het bezit zijn van een VOG (Verklaring omtrent gedrag) of deze aanvragen voorafgaand aan je stageperiode.

NB. Voor schooljaar 2023-2024 zijn helaas geen stageplaatsen meer beschikbaar.