Nieuws

De Biezen

Topschool!

De Biezen

De Biezen is een gezellige Hooglandse dorpsschool waar kinderen, ouders en leerkrachten zich prettig en thuis voelen. Kinderen vinden er een veilige plek; Een plek waar ze het beste uit zichzelf halen en waar hun talenten gezien worden. Samenwerken en leren in een goede sfeer en plezier maken staan bij De Biezen voorop. De kinderen op onze school voelen zich verbonden met de wereld om hen heen. Kortom: een school waar uw kind elke dag met plezier naar toe gaat.

Ons schoolgebouw is ruim opgezet met twee aangrenzende, omheinde schoolpleinen. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar de kinderen hun creativiteit kwijt kunnen zowel op het podium als aan de grote handvaardigheidtafels. Er zijn voldoende klaslokalen en ruimtes voor kinderen, directie, interne begeleiding en administratie. In de gangen zijn mooie werkplekken met o.a. computers gecreëerd. 

De Biezen beschikt ook over een naschoolse opvang, BSO de Biezbos. Ook peuterspeelzaal Dribbel heeft een eigen ruimte. We vinden het belangrijk dat de drempel van de peuterspeelzaal naar de basisschool zo laag mogelijk is. Om die reden worden er regelmatig activiteiten georganiseerd met Dribbel.

 

Onze school

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Basisschool De Biezen
Kraailandhof 1
3828 JN Hoogland
033-4802028
biezen@kpoa.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief